Veste promotionale personalizate

Veste barbatesti
4 Veste barbatesti

Veste promotionale barbatesti, matlasate sau din poliester fleece, disponibile in diferite culori, marimi si modele, cu sau fara fermoar, guler inalt si buzunare.

Veste de dama
4 Veste de dama

Veste promotionale de dama, matlasate sau din poliester fleece, disponibile in diferite culori, marimi si modele, cu sau fara fermoar, guler inalt si buzunare.

Veste de copii
4 Veste de copii

Veste promotionale pentru copii, matlasate sau din poliester fleece, disponibile in diferite culori si marimi, cu sau fara fermoar, guler inalt si buzunare exterioare.

Veste unisex
7 Veste unisex

Veste unisex pentru adulti, cu design clasic, modern, sport sau ideale pentru campanii, confectionate din bumbac sau poliester, disponibile in diferite culori, marimi si modele.

Veste reflectorizante
5 Veste reflectorizante

Veste promotionale reflectorizante pentru adulti si copii, disponibile in diferite culori fosforescente cu benzi reflectorizante, cu inchidere prin fermoar sau prin banda scai.

Veste de lucru
4 Veste de lucru

Veste promotionale de lucru pentru adulti, confectionate din material impermeabil rezistent la vant, disponibile in diferite culori si marimi, cu multiple buzunare.